Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.05.02. 21:07

Új játékos-edzővel várják a listavezetőt

A Békésszentandrási Hunyadi MSE háza táján nem múlott el nyomtalanul a Vármegyei II./A osztályú labdarúgócsapata múlt szombati eleki 8–1-es megalázó veresége. A héten edzőváltás történt a kék-fehér együttesnél, melynek részleteiről Farkas Péter elnök számolt be.

Bakulya Mihály

Bakró Géza most már nem csak a pályán lesz a csapat segítségére, hanem a szakmai tapasztalatával is. Fotó: Babák Zoltán

– A mérsékelt teljesítményt hozó szombati találkozót követően lemondott Lós István, aki játékosként és edzőként próbálta segíteni a gárdát, de valahogy az utóbbi heteken nem jöttek az eredmények. Éppen ezért a vezetőség megértette a trénert és elfogadta a döntését, így tulajdonképpen közös megegyezéssel hoztuk meg a váltást – fogalmazott az első számú vezető.
Tőle tudjuk azt is, hogy nem sokáig maradt árván a Hunyadi kispadja, a heti edzésmunkát már egy másik játékos, Bakró Géza irányította.
– Géza huzamosabb időt töltött a csapatnál, most is nálunk játszik, tehát kellően ismeri a helyi viszonyokat. Úgy gondolom, hogy a tapasztalatával és az emberi kvalitásaival jó választás lesz, nem beszélve arról, hogy a vezetőséggel is kiváló kapcsolatot ápol – tette hozzá Farkas Péter, aki a szarvasi klubnak is köszönetét fejezte ki, amiért áldását adta a frigyre, ahol utánpótlásedzőként dolgozik az érintett.
Bakró Géza megbízatása az évad végéig szól, azaz öt bajnoki mérkőzésre vonatkozik, és szombaton a listavezető Kondoros ellen debütál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában