Labdarúgás - Vármegyei II./B osztály

2024.05.12. 17:11

Csak a bronzérem dőlt el

A Vármegyei II./B osztályú labdarúgó-bajnokság szombati 20. játéknapja a papírforma jegyében alakult, hiszen az esélyesebb csapatok rendre három ponttal gyarapodtak. Talán csak az Újkígyós battonyai veresége tért el ettől az utóbbi hetek formái alapján. Nem volt teljes a program, mivel a kétegyháziak saját otthonukban nem tudtak kiállni a Magyarbánhegyes ellen, így az utóbbi gárda játék nélkül könyvelheti el a találkozóért járó három pontot.

Bakulya Mihály

A tarcsaiak újabb hazai győzelmet arattak, a bánhegyesiek viszont játék nélkül maradtak hétvégén

Fotó: Kovács-Goda József-archív fotó

Battonyai TK–Újkígyós FC 3–2 (1–1)

Vármegyei II./B osztályú labdarúgó-mérkőzés. Battonya, 50 néző. Vezette: Barta Tibor.

Battonya: Oláh J. – Varga P., Varga K. (Ármán), Nagy Gy., Habalik (Podina), Liszkai P., Molnár R., Kiss Z., Simon, Kiss D. (Lenti), Kovács Z. Edző: Szabó József.

Újkígyós: Borbély – Dohányos (Ruszin), Sas, Solymoskövi Zs., Nagy G. (Marik), Benyó (Burkus), Benkó, Horváth R., Danczik, Csiernyik, Farkas F. Játékos-edző: Farkas Ferenc.

Gólszerző: Kovács Z. (36.), Podina (80.), Simon (84.), ill. Horváth R. (41., 68.).

Szabó József: – Az utóbbi hetek legjobb játékát nyújtottuk. Nem is lehetett más a vége, mint győzelem egy nagyon jól játszó Újkígyós ellen. Gratulálok az egész csapatnak a mai teljesítményhez.

Farkas Ferenc: – Önmagunkat vertük meg, és a szerencsével is hadilábon álltunk. Készülünk a következő mérkőzésre. Lukács István

Kunágotai TE–Lőkösháza KSK 1–7 (1–1)

Kunágota, 90 néző. Vezette: Baczovszki Attila.

Kunágota: Csomós – Kiss Cs., Csatlós, Sóstai, Hajdú Á. (Sirkó), Farkas F., Mészár, Veselicz, Lakatos G., Sódar, Sárvári M. Edző: Korpa János.

Lőkösháza: Lőrinc – Balázs M., Budás (Barna), Susánszki, Boros, Szincsák (Prágai), Komlósi, Kollát, Kolozsi (Pusztai), Lakatos E., Barthalos. Edző: Botás Attila.

Gólszerző: Sódar (17.), ill. Komlósi (23.), Barthalos (54.), Kollát (60., 77.), Pusztai (79., 87.), Prágai (84.).

Korpa János: – A második félidei teljesítményünkre egy szó van: szégyen.

Botás Attila: – A második félidőben gólesővel, a végén pedig ezüstéremmel ajándékoztuk meg a szép számmal elkísérő szurkolóinkat és az otthoniakat. Gratulálok a fiúknak, jó játékvezetés! K. J.

Kaszaper FC–Csorvási SK 4–0 (2–0)

Kaszaper, 70 néző. Vezette: Baráth János.

Kaszaper: Magony – Kéri (Toll), Szivák (Péli), Garamvölgyi, Vincze, Harmati, Kasza, Mátó (Mazán), Simon T., Fodor, Bódi (Szemenyei). Edző: Kormányos Antal.

Csorvás: Maczák – Gerda V., Popovics, Zahorán (Német), Salka, Simon N. (Lukács), Bucsek, Mazán, Varga G., Csábi, Máriás. Játékos-edző: Csábi Mihály.

Gólszerző: Kéri (23.), Vincze (35.), Fodor (83.), Mazán (85.). Kiállítva: Fodor (83. – második sárga lap), ill. Gerda V. (66. – második sárga lap).

Kormányos Antal: – Az eredmény nagyon sima meccset sejtet, de nem volt az, mert a Csorvás nem adta könnyen a bőrét. Nagyon fontos győzelmet arattak a fiúk, készülünk a következő mérkőzésre.

Tárnyik Tibor technikai vezető: – Az elképesztő lapeső ellenére sportszerű mérkőzést játszottunk, melyen a bajnokesélyes Kaszaper a látottak alapján megérdemelten győzte le a végig becsületesen küzdő és helyenként jó teljesítményt nyújtó csapatunkat. Toncseff Zsolt

Tótkomlósi TC–Csanádapácai EFC 2–2 (1–1)

Tótkomlós, 150 néző. Vezette: ifj. Medovarszki János.

Tótkomlós: Fejes – Poljak D., Keszeli, Fazekas, Abonyi, Borbás, Molnár I. (Paulik), Koleszár (Nagy A.), Balogh T., Szabó S., Varga G. Edző: Horváth Henrik.

Csanádapáca: Pós A. – Szabó R., Haba, Vígh, Göcző, Kabódi, Rakonczai, Deák, Csende, Kasza, Pós D. (Mazula). Edző: Szikora Pál.

Gólszerző: Varga G. (34. – 11-esből, 48.), ill. Haba (5. – 11-esből, 60.).

Horváth Henrik: – A mai mérkőzésre utolértek bennünket az eltiltások és a sérülések. A remek kapusteljesítmény és a fiatal ifisták lendülete miatt végig nyitott volt a találkozó, de talán igazságos döntetlen született.

Szikora Pál: – Részünkről több volt ebben a mérkőzésben. Gratulálok a komlósiak bronzérméhez! Motyovszki Róbert

Köröstarcsai KSK–Kevermes SE 5–0 (2–0)

Köröstarcsa, 50 néző. Vezette: Brlás Zsolt.

Köröstarcsa: Nagy-Gáspár – Puskás, Mészáros S., Petneházi, Balogh Á., Farkas Gy. Hajdú, Keresztesi, Kata, Szentpéteri, Tusjak. Mb. edző: Farkas Gyula, Vincze Gyula.

Kevermes: Horváth S. – Kovács J., ifj. Bauer, Szabó T., Kovács A., Rung, id. Bauer K., Plástyik, Kócs, Puporka E., Torma. Edző: Id. Bauer Károly.

Gólszerző: Hajdú (16.), Puskás (40., 71., 79.), Balogh Á. (48.). Kiállítva: Rung (71. – második sárga lap).

Vincze Gyula: – A sereghajtó alaposan megnehezítette a dolgunkat, nem adta könnyen a bőrét. Csapatunk jól játszva, több lehetőséget kidolgozott, melyet ma jó arányban ki is használt.

Bauer Károly: – Védelmi hibából kaptunk egy gyors gólt, amit nem tudtunk ledolgozni az adódó helyzetekből. A fordulás után is kihagytunk legalább öt százszázalékos ziccert, pedig szorosabb is lehetett volna. B. K. Zs.

A Kétegyházi SE–Magyarbánhegyesi FC mérkőzés elmaradt, mert a hazai együttes nem tudott kiállni. A 3 bajnoki pontot 3–0-s gólkülönbséggel a bánhegyesi csapat kapja.

Következik. 21. forduló. Május 18., szombat, 13.30: Magyarbánhegyesi FC–Köröstarcsai KSK, Csorvási SK–Kétegyházi SE. 17.00: Csanádapácai EFC–Újkígyós FC, Tótkomlósi TC–Kunágotai TE. Május 19., vasárnap, 17.00: Kevermes SE–Battonyai TK, Lőkösháza KSK–Kaszaper FC.

Mesterlövészek

33 gólos: Varga Gábor (Tótkomlós)

26 gólos: Komlósi Miklós (Lőkösháza)

21 gólos: Popovics Marcell (Csorvás)

17 gólos: Vincze Alex (Kaszaper)

15 gólos: Hajdú Bence (Köröstarcsa), Puporka Elemér (Kétegyháza 8, Kevermes 7)

14 gólos: Kovács Adrián (Kunágota)

13 gólos: Csiernyik Mihály (Újkígyós), Puskás Péter László (Köröstarcsa)

11 gólos: Puporka Róbert Elemér (Kétegyháza)

10 gólos: Burkus Róbert (Újkígyós), Haba Gergő Dominik (Csanádapáca)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában