Labdarúgás - Vármegyei II./A

2023.11.03. 21:11

Pontot érő Szakács-dupla

Péntek este Orosházán döntetlennel kezdődött a Vármegyei II./A osztályú bajnokság 11. fordulója. A második csapatok alsóházi derbijén a házigazdák számára kétgólos előny sem volt elegendő, a gyarmatiak Szakácsa ugyanis „lefőzte” őket.

Bakulya Mihály

A fehér mezes orosháziak kétgólos előnyt adtak le péntek este

Fotó: Bohus Krisztián

 

OMTK-Rákóczi–Füzesgyarmati SK II. 2–2 (1–0)
Vármegyei II./A osztályú mérkőzés. Orosháza, 50 néző. Vezette: Bakos József.
Orosháza: Salka – Bok, Polacsek, Kun, Györgyi (Szűcs), Berta, Csőke (Kérdő), Kasik, Valach (Szabó T.), Buzai, Halász. Edző: Bodzás Ádám.
Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Jámbor, Kurucz, Polgárdi (Béres), Szőke (Juhász), Zs. Nagy, Bella (Láposi), Hoffmann, Szakács, Tóth K. (Pálfi), Vígh. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Gólszerző: Halász (15.), Valach (59.), ill. Szakács (61., 92.).

Nagy lendülettel kezdtek a mérkőzést a felek, de a pörgős játék a két tizenhatos között zajlott. Az első játékrészt Halász szabadrúgás gólja döntötte el a hazaiak javára. Az iram a folytatásban sem hagyott alább, Valach találatával úgy tűnt, hogy a Rákóczi megszerzi a három pontot, de a vendégek jól sikerült hajrája öntetlent ért.

Bodzás Ádám: – Egy agyonnyert meccsen hullajtottunk pontokat, mert nem rúgtuk be a helyzeteinket és ez a végén megbosszulta magát.

Fábián Ottó: – Az első félidőt végig aludtunk, a cseréknek köszönhetően azonban fellendült a játékunk, de így is nagy szerencse kellett az egyenlítéshez egy jó csapat ellen.

Betkó Tamás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában