Labdarúgás

2023.10.10. 10:06

Sokáig jól tartották a frontot az amazonok

Hazai pályán szenvedett vereséget a Gyulai Amazonok NB II.-es női nagypályás csapata. Molnár Zoltánné együttese az erre az évre NB I.-es játékosokkal jelentősen megerősített Egerrel szemben maradt alul gólzáporos mérkőzésen.

Bakulya Mihály

Hack Fenni hasznos játékkal tért vissza eltiltásából. Fotó: Tóth László

Gyulai Amazonok–Eger SE 4–7 (2–2)

NB II.-es női mérkőzés. Gyula, 50 néző. Vezette: dr. Hegyi Eszter.

Gyula: Kovács V. – Mészáros (Szappanos), Kajári, Lovas, Nagy K., Hack, Molnár Á. (Komlósi), Czirók (Mezei), Kurai, Molnár K., Pintye. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Molnár K. (14.), Pintye (32., 47.), Lovas (81.), ill. Végh (12.), Jakab (24., 80., 91.), Vig (46., 67., 76.).

A hevesiek korai találatára hamarjában válaszoltak a gyulai lányok, majd ugyanezt még két alkalommal megtették a második félidő elejéig. Aztán játékrész közepét átlépve jött egy negyedórás rövidzárlat, amit a hevesi lányok Vig Klaudia találataival kihasználva, végleg eldöntötték a találkozó kimenetelét.

Molnár Zoltánné: – Jól dolgozik a csapat hétről hétre, ennek ellenére nem mindig tudjuk a mérkőzéseken azt visszaadni, amit gyakorlunk. Az bosszant, hogy összességében nem volt ekkora különbség a két csapat között. Amiben jobb volt az Eger, az a helyzetek kihasználás.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában