Első alkalommal

2024.05.13. 09:05

Családi napot szerveztek Fényesen

Családi napot szerveztek vasárnap Fényesen, a közösségi házban. A kilátogató gyermekekre többek között ugrálóvár, arcfestés, játszóház várt. A házigazda Nagy Sándor önkormányzati képviselő, képviselőjelölt azt ígérte, hogy lesz folytatása a rendezvénynek.

Licska Balázs

Ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, vattacukor, zenés gyerekműsorok, ételkóstolás, nemzeti rockdalok – csupa olyan programelem, amelyek nemcsak a gyerekeknek, de a szüleiknek is kikapcsolódást, önfeledt szórakozást biztosítottak – írta Facebook-oldalán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, az esemény fővédnöke. 

fényesi családi nap, Nagy Sándor, képviselő
Jó hangulatban telt a fényesi családi nap. Fotó: Nagy Sándor Facebook-oldala

A családi napon a házigazda szerepét Nagy Sándor önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP) töltötte be, aki egyben képviselőjelölt is. Herczeg Tamás országgyűlési képviselő úgy értékelt, hogy van igény a városrészben az ilyen programokra, Nagy Sándor pedig azt írta a közösségi oldalán, hogy lesz is folytatás. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában